Nieuw: Rob levert heerlijke lunchschotels op kantoor.Zin om ‘s middags de keuken van onze Chef Alain Bergen te delen met uw collega’s of klanten zonder uw kantoor te moeten verlaten? Doe een beroep op Rob en laat heerlijke menu’s leveren die kwaliteit combineren met uitgebreide keuze, gemak en snelheid. Om koud te eten of in enkele minuten op te warmen. Ontdek deze nieuwe dienst en onze kaart.

Chef Alain Bergen stelt u 7 menu’s vanaf 22 € voor, waarvan er om de twee maanden 3 vernieuwd zullen worden op het ritme van zijn inspiratie en het seizoen. Elke maaltijd kadert in een specifiek thema om tegemoet te komen aan ieders verlangens. Een maaltijd omvat doorgaans een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert (inclusief broodje en boter), met een drankje dat gekozen kan worden in de lijst en opgeteld wordt bij de prijs van het menu.

Plaats uw bestelling (tot uiterlijk 17u. de dag vóór de gewenste leveringsdag, en voor minstens 2 personen) via Alain Bergen op het nr. 02 761 01 61 of via e-mail op alain.bergen@rob-brussels.be
.

Enkel de Brusselse agglomeratie wordt bediend en de leveringskosten bedragen normaal 10 € voor een bestelling van minder dan 100 € en 7 € voor een bestelling van 100 tot 149 €. Gratis levering van bestellingen vanaf 150 €.

Wij leveren met genoegen elke dag van de week, behalve op zaterdag en zondag. U betaalt bij levering aan de chauffeur, contant of met uw bank- of kredietkaart. En zoals bij elke aankoop in de winkel, in de wijnkelder of in het restaurant wordt ook nu uw trouw altijd beloond dankzij uw Rob-kaart!

Mis onze evenementen niet

Onze agenda van de fijnproevers met alle nodige inlichtingen over onze degustaties in de winkel is nu online !

Om de lekkerste producten te ontdekken en te proeven, raadpleeg onze kalender door hier te klikken.


Voor uw feestelijk banket of alle andere privé of professionele vergaderingen, stelt ROB zijn ruimte te uwer beschikking.

Alle nodige inlichtingen in onze leaflet te downloaden in pdf-bestand.  


Onze traiteurdienst onthult zijn meest lekkere ideeën in een catalogus.
Rob brengt ook de gastronomie in de praktijk.  Met onze traiteurdienst maakt u van uw evenementen een culinair festijn. Warme, koude of speciale buffetten; onze koks verbinden hun talent met onze producten voor geslaagde verjaardags-, communiefeesten, bedrijfsevents of eender welke recepties. 
Raadpleeg onze brochure online of vraag hem in de winkel.