De Wijnworkshops



In 6 à 8 modules, gespreid over een jaar, neemt Rob u op sleeptouw voor een diepgaande kennismaking met een specifieke wijnstreek en haar terroir, met aandacht voor de typische druivensoorten, het klimaat en de mensen.

 

Het concept van onze wijncursussen onderscheidt zich door de kwaliteit van de flessen die wij elke sessie ontkurken en door de degustatie van een of twee ingrediënten die perfect bij deze wijnen passen, wat borg staat voor een unieke verwenbeurt voor uw smaakpapillen ...

 

Na een basissessie waarin u de elementaire kennis wordt bijgebracht, laten we u kennismaken met de wereld van wijn in het gezelschap van onze sommelier Jérémie Claes en van Jean-Pierre Solano, die meer over wijn weet dan wie ook – want hij maakte er zelf in de Minervois ! – en die zijn kennis over de wijnstok en zijn nectars al meer dan 20 jaar in België verspreidt.

 

Hier vindt U het cursusprogramma 2017 en de inschrijvingsmodaliteiten.